Produkter til ricotta ost (7)

RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

Ved afslutningen af osteproduktionen, med det resterende biologiske valle, produceres der økologisk ricotta. Som med de andre ricotter beriges valle med frisk økologisk mælk for at opnå en blødere og cremede ricotta. Produktet opnås ved at opvarme valle til en temperatur på cirka 80 °C, hvorefter det køles ned, for derefter at blive overført til homogenisatoren, som glatter det og opvarmer det til en temperatur på 72 °C. Når de passende beholdere er fyldt, overføres ricottaen til en nedkølingscelle for hurtigt at reducere temperaturen til 2 °C. Fremragende som den er, eller utrolig lækker med tilsætning af chokolade, sukker eller rom. I køkkenet kan den bruges til at lave lækre desserter eller tærter, men også til lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Tilgængelig i en termisk forseglede beholder med en vægt på kg. 0,150 til fast vægt.
350g Ren Fåremælk Ricotta - Ricotta

350g Ren Fåremælk Ricotta - Ricotta

Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80°C og pakkes i en termisk forseglet bakke med en vægt på cirka 2 kg. Fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter og også lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Vægt på fuscella cirka 350 g.
REN FÅR RICOTTA - Ricotta

REN FÅR RICOTTA - Ricotta

Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80 °C, hvorefter den køles ned, for derefter at blive overført til homogenisatoren, som glatter den og opvarmer den til en temperatur på 72 °C. Når de passende beholdere er fyldt, overføres ricottaen til en frysecelle for hurtigt at reducere temperaturen til 2 °C. Den er fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter samt lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Tilgængelig i termisk forseglede bakker med en vægt på cirka 1,2 kg og 2,00 kg.
FÅREMÆLK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

FÅREMÆLK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80°C og pakkes i en termisk forseglet bakke med en vægt på cirka 2 kg. Den er fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter samt lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Vægt fuscella kg. 2,00 cirka
Blandet Ricotta Valdorcia - Ricotta

Blandet Ricotta Valdorcia - Ricotta

Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk og fløde. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80 °C og derefter pakkes i en termisk forseglet bakke med en vægt på cirka 2 kg. Den er fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter og også lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Vægt på fuscella ca. 2,00 kg.
Økologisk Fåremælk Ricotta T/S - Ricotta

Økologisk Fåremælk Ricotta T/S - Ricotta

Ved afslutningen af osteproduktionen produceres der økologisk ricotta med det resterende økologiske valle. Som med de andre ricottaer beriges valle med frisk økologisk mælk, hvilket er afgørende for at opnå en blødere og cremede ricotta. Den er fremragende som den er, eller meget velsmagende med tilsætning af chokolade, sukker eller rom. I køkkenet kan den bruges til at lave lækre desserter eller tærter, men også til lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Termosvejsede bakker med en vægt på cirka kg. 2,00.
REN FÅR-RICOTTA HOMOGENISERET 250g - Ricotta

REN FÅR-RICOTTA HOMOGENISERET 250g - Ricotta

Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80 °C, hvorefter den køles ned, for derefter at blive overført til homogenisatoren, som glatter den og opvarmer den til en temperatur på 72 °C. Når de passende beholdere er fyldt, overføres ricottaen til en nedkølingscelle for hurtigt at reducere temperaturen til 2 °C. Den er fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter samt lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Tilgængelig i en termisk forseglet beholder med en vægt på kg. 0,250 fast vægt.